jag, Fikapådden och Hej Kompis

Välkommen hit!

Vill du veta mer och mig och allt vad jag har jobbat med inom film och TV sedan början av 80-talet, så gå in på flikarna, sorterade på yrkesroller.

Det händer mycket nu, kul! Förutom regi, manus och klipp av mängder av informationsfilm, så är även den egna produktionen i full gång.

När min kära terapeut Ingrid meddelade att hon går en tuff kamp mot cancer, valde vi att filma ett samtal runt detta. Resultatet är en timslång film, ”Det är klart att man är rädd”:

På den här Youtube-sidan, Ulf Hansson, ligger även en del filmer som jag har gjort tidigare, bl.a. novellfilmerna ”Bredband” och ”På Vakt” och musikdokumentärer med Bo Kaspers Orkester och Peter LeMarc.

Nu har avsnitt 3 av ”Fikapådden”, som jag gör tillsammans med Daniel S Ogalde, lagts upp på Soundcloud. Det handlar om känsliga saker. Gå in och lyssna (och följ på Instagram):

Och efter ett drygt halvår med ”personalproblem”, är det dags för det andra av två nya Hej Kompis-klipp på Youtube. Om blomstertiden som kommer, om att säga till fröken, om att åtminstone vara bäst av de sämsta, m.m. Här är länken:

Alla de tidigare 6, ligger naturligtvis också på Youtube, sök på Hej Kompis. Skriv gärna kommentarer, kom ihåg att det går att prenumerera.

I äldre inlägg här nedan, kan du bl.a. läsa en lång text om mina erfarenheter av Metoo-drevet under åren som har gått, med märkligheter från Dagens Nyheters och Medieinstitutets sida. Där finns även ett brev – ännu obesvarat – som jag förra våren skickade till Stefan Löfven, angående den ojämlika svenska grundskolan.

Kommentera