jag & vi måste snacka & hej kompis & annat

thumbnail_DE_191004_5755Välkommen hit!

Vill du veta mer och mig och allt vad jag har jobbat med inom film och TV sedan ”Guldslipsen” i början av 80-talet, så gå in på flikarna, sorterade på yrkesroller.

Även jag har såklart påverkats av de tuffa tider som råder, men regi, manus och klippning av beställningsproduktioner är igång igen. Det var ju fullt upp innan Corona, vann t.ex. Silverpriset på Spinngalan 2020 för en produktion som jag just skrev, regisserade och klippte, förutom att jag även var med och utvecklade konceptet och produktionsledde inspelningen.

Håller ju annars självklart och som alltid även igång med egna produktioner, såväl manusutveckling av drama, som annat.

Blev t.ex. inbjuden av en vän och kollega, Roland Sundell, att regelbundet medverka i hans pod ”Vi måste snacka!”. Här är nu det sjätte avsnittet som jag medverkar i:

Och här är mitt senaste (sista…?) Hej Kompis-klipp, om att vara trött på sig själv emellanåt:

Alla de tidigare sju, ligger naturligtvis också på Youtube, sök på Hej Kompis. Skriv gärna kommentarer, kom ihåg att det går att prenumerera.

På min andra Youtube-sida, Ulf Hansson, ligger även en del filmer som jag har gjort tidigare, bl.a. novellfilmerna ”Bredband” och ”På Vakt” och musikdokumentärer med Bo Kaspers Orkester och Peter LeMarc.

Har t.ex. lagt upp den här, producerad 2003:

När min kära terapeut Ingrid meddelade mig att hon går en tuff kamp mot cancer, valde vi att filma samtal runt detta. Här är den andra av två filmer, ”Det är klart att man vill leva” (50 min):

I äldre inlägg här nedan, kan du bl.a. läsa en lång text om mina erfarenheter av Metoo-drevet under åren som har gått, med märkligheter från Dagens Nyheters och Medieinstitutets sida. Där finns även ett brev – ännu obesvarat – som jag förra våren skickade till Stefan Löfven, angående den ojämlika svenska grundskolan.

Kommentera