jag, Fikapådden och Hej Kompis

Välkommen hit!

Vill du veta mer och mig och allt vad jag har jobbat med inom film och TV sedan början av 80-talet, så gå in på flikarna, sorterade på yrkesroller.

Nu har första avsnittet av ”Fikapådden”, som jag gör tillsammans med Daniel S Ogalde, lagts upp på Soundcloud. Gå in och lyssna:

Efter ett drygt halvår med ”personalproblem”, är det snart dags för ännu ett Hej Kompis-klipp på Youtube. Under tiden, kan du kolla Avsnitt 5 om en kulturprofil via den här länken:

Alla de övriga, ligger naturligtvis också på Youtube, sök på Hej Kompis.

Skriv gärna kommentarer, kom ihåg att det går att prenumerera.

I äldre inlägg här nedan, kan du bl.a. läsa en lång text om mina erfarenheter av Metoo-drevet under året som har gått, med märkligheter från Dagens Nyheters och Medieinstitutets sida. Där finns även ett brev – ännu obesvarat – som jag skickade till Stefan Löfven i våras angående den ojämlika svenska grundskolan.

Kommentera